Resultaten voor schildersbedrijf

schildersbedrijf
Decoratiebedrijf, schildersbedrijf in Vlaams-Brabant Lahey.
Lahey Decoratiebedrijf en Schildersbedrijf. Lahey is als decoratiebedrijf en schildersbedrijf uw ideale partner voor schilderwerken en decoratiewerken in de streek rond Leuven Vlaams-Brabant. Vakkundig, correct, en kwalitatief: dat is Lahey in een notedop. Vraag vrijblijvend uw offerte. Met tijdige buitenschilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of gebouw voor een lange tijd in een uitstekende staat blijft.
van Wersch Schilders sinds 1850 Voerendaal Zuid Limburg.
Jouw woning of bedrijfspand heeft dag in dag uit te kampen met vele verschillende weerstypes. Laat daarom je schilderwerk regelmatig en op tijd vernieuwen. Wij zijn dé schilders in Limburg om jouw woning of kantoor van een onderhoudsbeurt te voorzien of compleet in een nieuw jasje te steken.
Schildersbedrijf Hasselt IRS Design.
Renovatie, schilderwerken en zo veel meer. Schilderen volgens uw idee en met zorgvuldige uitvoering! Schildersbedrijf met kwaliteitsgarantie. Romain Schruers kent zijn vak. Daarom werken wij als schildersbedrijf steeds met hoogwaardige materialen en verf. Denk aan merken zoals Sikkens, Trimetal en andere professionele verf.
Alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.
Zoekt u een schildersbedrijf dat meer doet dan verf op gevels aanbrengen? Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding. Met een uitgebreid team van professionele, in huis opgeleide, fijnschilders zorgen wij steeds voor een snelle en correcte oplevering.
Faillissement Antwerps Schildersbedrijf te Wommelgem 471954884 FaillissementsDossier.be.
Actuele informatie over faillissementen en opschortingen. Faillissementen en opschortingen. Faillissement Antwerps Schildersbedrijf. Op 09-02-2017 is Antwerps Schildersbedrijf te Wommelgem Antwerpen door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 471954884. De hoofdactiviteit van Antwerps Schildersbedrijf is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.
BP Decor: hét schildersbedrijf van Evergem.
BP Decor: hét schildersbedrijf van Evergem. Schilder gezocht in Evergem? Dan is de keuze snel gemaakt! BP Decor is hét schildersbedrijf van de regio. Klein of groot project, particulier of bedrijf, gevel of interieur? Wij zorgen voor kwaliteitswerk en een nette afwerking.
Over te nemen Schildersbedrijf Over te nemen bedrijven in Bouw en afwerking.
Regio Gent-Brugge Overname Industrieel Schilder Straalwerkbedrijf. Industrieel Schilder Straalwerkbedrijf Specialiteit: o.a. O Brandvertragende en Schimmelwerende systemen O Brandwerende en vuurbestendige coatings O Stralen en metalliseren van metaalconstructies Structuur binnendienst: bedrijfsleider projectleider buitendienst Er wordt uitsluitend gewerkt met diverse buitenlandse onderaannemers volgens de wettelijke regels.
Schildersbedrijven Schilderwerken laten uitvoeren.
Hoe een geschikt schildersbedrijf vinden? Indien je reeds wat van je tijd hebt opgegeven door het zoeken naar goede schildersbedrijven, weet je vast wel al hoe moeilijk het is om een behoorlijke vergelijking van deze bedrijven te krijgen! Het is dan ook uitzonderlijk moeilijk om een schildersbedrijf zo maar uit dat grote aanbod te gaan pikken.

Contacteer ons