Meer resultaten voor Schoonheidssalon

Schoonheidssalon
HOME Schoonheidssalon La Mariposa.
Parkeren is mogelijk op het Sint-Hubertusplein of op de parkeerplaatsen voorzien aan de kerk. Schoonheidssalon La Mariposa werkt enkel op afspraak. Een afspraak maken kan van maandag tot zaterdag via 0471 73 49 88 of via onze online-planner. MAAK EEN AFSPRAAK ONLINE. 2018 Schoonheidssalon La Mariposa.
Schoonheidssalon en verzorgings instituut Alila Herenthout.
Alle behandelingen gebeuren met producten van Germaine de Cappucini, een merk dat behoort tot de top van de wereld in de cosmeticasector. Het is een van de weinige cosmeticamerken die voldoen aan de 3 begeerde kwaliteitsnormen: iso, eco, en pharmacienorm wat staat voor huidvriendelijke en innovatieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van proeven op dieren, milieuvriendelijk en dermatologisch getest.
Schoonheidssalon Wellness Jolie in Sint-Lievens-Esse Oost-Vlaanderen.
In de privé wellness geniet je minimum twee uur van een sauna, infrarood, stoomcabine, jacuzzi, bubbelbad, regendouche en uitblazen doe je in de relaxruimte. U kan ook genieten bij ons in het schoonheidssalon van een heerlijke massage, gelaatsverzorging, pedicure, gelish, gelnagels.
Home Schoonheidssalon Relax. Home Schoonheidssalon Relax.
Bij Schoonheidssalon Relax in Hakendover kom je voor de verzorging van je gezicht, handen, voeten en lichaam. Last van spanningen en stress? Dames kunnen hier terecht voor een ontspannende rugmassage, peeling of pakking. Laat dan je benen zien. Maar kom eerst langs bij Schoonheidssalon Relax voor een ontharing met hars.
Schoonheidssalon Beauty Gezondheid 2dehands.be.
schoonheidssalon te huur met volledig inrichting. Volledig ingericht schoonheidssalon boven kapsalon parketvloer, wachtzone, kassazone, behandelingscabine, pedicure en epilatiecabine manic., 16 juni 2018 2020: Roeselare. wegens stopzetting schoonheidssalon, zonneprodukten van laneche, 3 vochtinbrengende creme, en 4 zelftanning creme, zijn volledig nieuw.
Schoonheidssalon schoonheidsspecialiste, Leuven: manicure, gelnagels.
Bij het knusse Schoonheidssalon Marie voel je je instant op je gemak en kom je onmiddellijk tot rust, vergezeld van een drankje en een welkomstgeschenkje voor de nieuwe klanten. De crème-de-la-crème in schoonheid. Schoonheidssalon Marie werkt met professionele producten van topkwaliteit voor het mooiste effect.
Salon Sarah Schoonheidssalon Medische pedicure.
ONTDEK DE PHYTOMER GELAATSVERZORGINGEN. SCHOONHEIDSSALON MEDISCHE PEDICURE. Lees er alles over! Salon Sarah is een schoonheidssalon en medische pedicure praktijk gelegen te Houwaart Tielt-Winge. Bij Salon Sarah staat de klant op de éérste plaats. Onze filosofie is immers dat verzorging hand in hand dient te gaan met rust, ontspanning en het gebruiken van uitstekende producten.
Kelly's' schoonheidssalon Landegem.
BEHANDELINGEN EN BOEK ONLINE. 2017 by Kelly's' schoonheidssalon. Kelly's' schoonheidssalon is met jaarlijks verlof van. dinsdag 4 t.e.m. woensdag 12 september 2018. Kelly's' schoonheidsalon is een schoonheidssalon gelegen in Landegem. Met een ruim aanbod van behandelingen om uw huid en uitstraling te verbeteren.

Contacteer ons