Resultaten voor Cursus

Cursus
Inschrijven voor een cursus Gemeente Wuustwezel.
Betalingen die ons toekomen wanneer de cursus reeds volzet is of wanneer een cursus niet kan doorgaan, worden teruggestort. Voor sommige cursussen geldt een minimum en een maximum aantal cursisten. Vlak voor aanvang van een cursus kan er nog beslist worden een bepaalde cursus te annuleren wegens gebrek aan belangstelling.
Cursus of workshop, Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Antwerpen, De Kraamvogel. Cursus of workshop. dinsdag 15 januari 2019. Calligaris, of de verborgen krachtlijnen in de mens. Antwerpen 18 Antwerpen, Theosofishe Loge Open Paradigma. Cursus of workshop. dinsdag 15 januari 2019. Antwerpen 18, Oost West Centrum. Cursus of workshop.
Thuisstudie volgen? 350 Opleidingen cursussen als afstandsonderwijs NHA.
Gratis proefles in de digitale leeromgeving. Neem alvast een kijkje in de cursus en de digitale leeromgeving: Plaza. Vul hieronder jouw gegevens in en wij zetten jouw persoonlijke omgeving voor je klaar. Neem alvast een kijkje in de cursus en de digitale leeromgeving: Plaza.
Cursus of workshop Nazareth.
Emotioneel Lichaamswerk voor professionele individuele begeleiding. Cursus of workshop. maandag 24 april 2017. Eke Nazareth, Centrum Voelen. Cursus of workshop. maandag 24 april 2017. Eke, CC De Brouwerij. Voorstelling Kris Baert Hoe slapen weer een zaligheid werd. Cursus of workshop.
Verzorging: Cursus Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Lichaamszorg Personenzorg Info. Syllabus Cursus Handleiding Klasactiviteit taak, oefening in de klas Trefwoorden. cursus EHBO huisapotheek hygi├źne lichaamsverzorging personenzorg poetsen verzorging verzorgingssector werkfiche zorg voor de woning Zorg voor leef en woonsituatie zorg voor leefruimtes zorg voor textiel Zorg voor woon en leefomgeving, Huishoudzorg.
Cursus of workshop Gemeente Boechout.
Omgeving, openbare werken. Cursus of workshop. Cursus of workshop. Cursus of workshop. 7 resultaten gevonden. zaterdag 18 augustus 2018 Creativiteit. Wil je graag kennismaken met de basis van het handletteren? Ik geef je graag tips en tricks over het gebruik van lettertypes, lay-out en materiaal.
Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
Meer lezen: www.speelplein.net/attest. Niets geeft zoveel voldoening als doorgeven wat jezelf al die jaren op het speelplein hebt geleerd. Als instructeur ben je een ├ęchte fan en uithangbord van het speelplein! Op zoek naar de praktische brief van je cursus of evaluatiemoment?
E-cursus: Lief zijn voor jezelf voluit leven Instituut voor Aandacht Mindfulness.
En wil je nu eindelijk kiezen om voluit te leven? Als je op verschillende van deze vragen JA antwoordde, dan is deze cursus zeker voor jou! En je bent beslist niet alleen. Wij westerlingen zijn vaak heel kritisch voor onszelf en plaatsen vaker de ander voor onszelf.

Contacteer ons