Resultaten voor Schoonmaak

Schoonmaak
Apperthy Schoonmaak.
Vindt u het belangrijk dat u en uw personeel hun werk kunnen doen in een propere werkomgeving? Wenst u uw klanten of publiek steeds in een kraaknet gebouw te kunnen ontvangen? Twijfel niet en leg de zorg voor de schoonmaak van uw bedrijf, winkel of gebouw in de handen van Apperthy.
Care, onze schoonmaak laat úw bedrijf schitteren.
Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met innovatieve oplossingen en oerdegelijke opleidingen in hospitality: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de schoonmaak van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is.
Vacature medewerker schoonmaak Tendries.
We zoeken een medewerker voor de equipe schoonmaak die graag en goed poetst, zelfstandig kan werken en werk ziet. Een vervangingsovereenkomst onbepaalde duur van 342/38, voor de vervanging van een col lega in moederschapsbescherming en bevallingsrust, voor een vermoedelijke duur van onge veer 7 maanden.
Schoonmaak Vlotter.
Onze opdrachtgevers bestaan uit een Sociale Woningmaatschappij, lokale besturen en privé-bedrijven geen particulieren. De dienst schoonmaak biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en lokale besturen. We zijn gespecialiseerd in.: Het periodiek onderhoud van trapzalen van appartementsgebouwen. Schoonmaak van kantoren. Schoonmaak van schoolgebouwen.
Venus schoonmaak.
Een dynamisch schoonmaakbedrijf. Schoonmaakbedrijf Venus heet u welkom op de nieuwe website. Hier vindt u de belangrijkste informatie terug als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de reiniging van ruiten, marmeren vloeren en interieurs. Klik op activiteiten voor meer info.
LIVA SCHOONMAAK KANTOREN RESIDENTIES HOTELS SCHOLEN REINIGEN NA BRAND EN WATERSCHADE.
Omdat dit systeem enkel zuiver water op hoge temperatuur nodig heeft om stoom te produceren, worden geen chemische producten in de omgeving gebruikt, die allerhande allergiën kunnen veroorzaken. Meer over stoomreiniging. Door onze ervaring in schoonmaaktechnieken zijn wij thuis in verschillende sectoren. Stoomreiniging zorgt voor een diepgaande schoonmaak en verwijdert alle bacteriën.
Particulieren: Schoonmaak.
BC Onderhoud gaat voor glazenwassen, tuinonderhoud en schoonmaak. We lijsten even op wat BC Onderhoud schoonmaakt.: Ramen, rolluiken, kornissen. back to top. BC Onderhoud 0497 45 68 92 Patrick Boons Lille 2014 Alle rechten voorbehouden Privacy Policy. Scroll to Top.
Huis Schoonmaak Kruidvat.
Alles voor je. Ga naar de externe website. Elektronica 13 categorieën. Dit voordeel mag je. echt niet missen! Huis Schoonmaak 18 categorieën. Outdoor Vrije tijd. Omdat je huisdier. het allerbeste verdient! Fashion 3 categorieën. De leukste baby. kleertjes en accessoires.

Contacteer ons