Resultaten voor Schoonmaak

Schoonmaak
Schoonmaak-vacatures in Antwerpen provincie juli 2018 Indeed.com.
Care 176 reviews. Je hebt ervaring in de schoonmaak. Belangrijk is dat je ervaring hebt met de schoonmaak in hotels! Care is op zoek naar een medewerker schoonmaak bij onze klant. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Deurne.
Huishoudelijk Schoonmaak.
Topmerken bij Blokker. Huishoudelijk en schoonmaak. Blokker is de specialist op het gebied van huishoud en schoonmaakartikelen. Ook in onze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, prullenbakken, droogrekken, wasmanden en strijkijzers. Maar ook accessoires als vloerwissers, universele stofzakken en emmers kunt u gemakkelijk online bestellen.
Schoonmaak Jobs Diensten 2dehands.be.
Schoonmaak werk gezocht. Ik ben op zoek na schoonmaak werk Voor 20 uur Of kinder oppas is ook geen probleem Voor deze zomerperioden wil ik me zelf bezighouden Ik zoek. 26 juni 2018 1437: Sint-Pieters-Leeuw. ervaren klusjesman voor al u klussen.
Schoonmaak Levanto.
Op zoek naar de schoonmaak of poets die je nodig hebt. Met meer dan 10 jaar ervaring is Levanto de partner die je nodig hebt om schoon te maken. Al het personeel krijgt een professionele opleiding om jouw kwaliteit te garanderen.
Schoonmaak Facilicom.
Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijven, overheden, onderwijs of zorginstellingen. Bij Gom hebben we de ervaring en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn en kunt u rekenen op een vlekkeloze service. Industriƫle reiniging is een vak apart.
Schoonmaak-vacatures in Lier juli 2018 Indeed.com.
Toon: alle vacatures 1 nieuwe vacature. Medewerkers schoonmaak voor de ochtendploeg. UZ Leuven 8 reviews. Ervaring in schoonmaak is een pluspunt. Momenteel willen we de groep van de ochtendploeg schoonmaak versterken met schoonmakers voor de verschillende campussen. Gesponsord vacature opslaan.
Schoonmaak-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Ben je gemotiveerd om te werken in de schoonmaak? Spreekt deze vacature je aan en ben je gemotiveerd om te werken in de schoonmaak, dan ben jij de persoon die. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Leuven.

Contacteer ons