Zoeken naar Accountant

Accountant
Accountancy: Heeft u een accountant of boekhouder nodig?
Uw accountant zal bijvoorbeeld samen met u de cijfers interpreteren en uw bedrijfsrisico's' analyseren. Met oog voor het verleden en met de blik gericht op de huidige en toekomstige bedrijfsvoering. Daarnaast werkt uw accountant nauw samen met andere deskundigen zoals financiƫle experten, auditors, belastingconsulenten en juristen.
Accountant Wikipedia.
overheidsaccountant: werkt bij een accountantsafdeling van de overheid of werkt als accountant belastingcontroleur bij de belastingdienst.; accountant in business: werkt niet als accountant, maar heeft een andere functie bij een organisatie, zoals financieel directeur, controller of administrateur. Met de wettelijke term externe accountant wordt de openbaar accountant aangeduid die de wettelijk verplichte jaarrekeningcontroles mag uitvoeren.
Boekhoudkantoor Ieper Ronny Steyaert Accountants.
Een team dat geregeld opleidingen volgt zodat we de klant altijd te woord kunnen staan ook bij nieuwigheden op fiscaal vlak. Ronny Steyaert Accountants gaat voor kwaliteit, een vlotte opvolging en een correcte toelichting van de gemaakte resultaten en prognoses.
Accountant VDAB.
Droom je ervan om in het buitenland te werken? We helpen je op weg. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiƫle website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
Accountant Ghesquiere.
De externe accountant is bevoegd om bijzondere controleopdrachten uit te voeren. De vennootschapswetgeving voorziet dat bij een aantal belangrijke verrichtingen van vennootschappen de tussenkomst van een boekhouddeskundige verplicht is. De externe accountants zijn op grond van deze wetgeving bevoegd om de volgende controleopdrachten te verrichten.:
WELKOM BVM Accountant.
Wij bieden u professionele begeleiding en diensten aan in het vakgebied boekhouding BTW belastingen en financieel management. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren via onderstaande gegevens of via ons contact-formulier. Accountancy, fiscaliteit en boekhouding. Bart VERLINDEN Accountant Belastingconsulent. Marnix VERFAILLIE Accountant Belastingconsulent.
Zeg niet zomaar boekhouder tegen je accountant Vacature.com.
Om accountant te worden, moet je een universitaire of hogere opleiding volgen, stage lopen en een scriptie schrijven. Bovendien ben je als accountant verplicht om bijscholing te volgen. Om als accountant erkend te kunnen blijven, moet je gemiddeld 40 uur per jaar bijkomende opleidingen doorlopen.
Een accountant of een belastingconsulent zoeken IAB.
Ook al kunnen de beroepsactiviteiten individueel of in het kader van een professionele vennootschap worden uitgeoefend, de uitoefeningsvorm heeft geen enkel belang voor de aard van de aangeboden of verstrekte dienstverrichtingen. Alleen de hoedanigheid van de eventueel externe accountant en/of de belastingconsulent telt.

Contacteer ons