Meer resultaten voor Geschenken

Geschenken
Verhoging van de vrijgestelde bedragen voor geschenken aan werknemers.
Het van sociale bijdragen vrijgestelde bedrag van een reeks geschenken die de werkgever in bepaalde omstandigheden kan aanbieden, is officieel opgetrokken. Het koninklijk besluit dat tot doel heeft de vrijgestelde bedragen te verhogen van de geschenken die de werkgever aan zijn werknemers kan geven ter gelegenheid van Sinterklaas, Kerstmis of Nieuwjaar, een eervolle onderscheiding, pensionering of een huwelijk, is onlangs gepubliceerd.
Geschenken De Potter.
Chocolade Toon assortiment Ijstaarten Toon assortiment Schepijs Toon assortiment Toon categorieën. Hieronder zie je een selectie uit ons assortiment geschenken, dat online kan worden aangekocht. Voor maatwerk of speciale bedrijfspakketten kan je steeds terecht in onze winkel op de Toleikstraat 11A te Bree.
Geschenken Bier PrikTik: Uw drankspecialist.
PrikTik verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18. De prijzen op prikentik.be kunnen afwijken van de prijzen in de PrikTik winkels. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.
Geschenkideeën voor vrouwen, geschenken voor mannen L'Occitane.' L'OCCITANE' en Provence Belgium. L'OCCITANE' en Provence Belgium.
Cherry Blossom Tasje. Ontdek onze geschenken voor een kleine prijs. De kunst van het schenken. Vind het ideale geschenk. Ontdek onze selectie van geschenken voor hem haar: gezichtsverzorgingen, lichaamsverzorgingen parfums. Geschenken voor haar Geschenken voor hem. Onze selectie van giftsets.
Geschenken Caves de France.
Sorteer op Selecteer een optie. Stel zelf uw geschenk samen. Selecteer uw wijn en vervolgens uw geschenkverpakking op de checkout pagina. Op zoek naar een gepast relatiegeschenk/eindejaarsgeschenk. Wilt u iemand verrassen met mooi en origineel wijngeschenk? Op deze pagina vindt u enkele kant en klare geschenkpakketten.
Symposion Geschenken.
Schrijfblok Alles begint met een potlood en een droom' rood. Kadoosje alle geluk van de wereld met elastrik. Vleugelclip voor een engel van een mens. XL magneet kaart Risk it labyrint. Geschenk label Pensioen. Schrijfblok Geen idee waar ik eindig.
Originele geschenken Daskalidès, Finest Belgian Chocolate.
Assortment 1 pralines. Broken tablet milk caramelised almonds. Daskalidès is een klassieke Chocolatier opgericht in België in 1931. Wij zijn gespecialiseerd in luxe Pralines en Limited Editions. Daskalidès heeft meerdere verkooppunten wereldwijd. Onlangs toegevoegd aan ons gamma. Nieuwe Daskalidès doosjes.
bol.com Geschenken kopen? Geschenkartikelen vind je bij bol.com.
Majestine 925 Zilveren Collier met Zirkonia Ketting 45cm 2258., Esprit Ring Zilver Rosékleurig 17 mm 6599., Koken en tafelen cadeaus. De mooiste geschenken bij bol.com. Bij een bijzonder moment, hoort een bijzonder geschenk. Ben je op zoek naar iets blijvends?

Contacteer ons