Meer resultaten voor workshop

workshop
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Nevele, Sporthal Oostbroek. Cursus of workshop. zaterdag 29 december 2018. Workshop Handlettering en aquarel. Gent, De Banier. Cursus of workshop. zaterdag 29 december 2018. Workshop Caran dAche Welkom" in de wondere wereld van het kleurpotlood. Oudenaarde, Hobby Kiekeboe. Cursus of workshop.
Workshops Sint-Pietersabdij.
U bent hier: Home leer onderwijs workshops. De geschiedenis van abdijen en monniken in de Middeleeuwen voor kinderen van 8 tot 14 jaar bekeken vanuit drie invalshoeken.: Met liefde gebrouwen, magische kruiden in de middeleeuwse kruidentuin. Stap binnen in de middeleeuwen en ga op zoek naar de kruidentuin in de Sint-Pietersabdij.
Muzische Workshops Creatieve Activiteiten Alle Muzische Domeinen.
Hoe pakt u een creatieve workshop aan? Hoe wordt een workshop theater ingevuld? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vindt u bij onze FAQ. Vindt u geen antwoord, mail ons! NIEUW in het aanbod. Rust en Verwerking. Workshop Sound Design.
Workshop als teambuilding? Ontdek het aanbod!
Halve of hele dag programmas waarbij we steeds starten met een. Tijdens deze muzikale workshop ga je met jouw team aan de slag met de pBone, een felgekleurde plastic trombone. Met deze workshop wordt iedereen muzikant! Hoe zit het met.
Workshops events Fotomuseum Provincie Antwerpen.
Leg je portfolio voor aan fotografie-experts tijdens een portfolio review of workshop en bespreek samen met hen je werk. DOCWERK is een initiatief van het FOMU en vijf partners om documentaire fotografen een extra duw in de rug te geven.
Workshop tadelakt, leem en vele andere.
Workshop tadelakt, leem en vele andere. Ecostore organiseert op regelmatige tijdstippen workshops en infosessies over tadelakt, leem en kalei, en dit voor particulieren en professionelen. Wilt u zich ook graag verdiepen in een van deze onderwerpen? Klik op de workshop van uw keuze en schrijf u in!
Action Workshops Streetwize.
Zo zal een workshop Positieve focus voor een team van leidinggevenden wellicht eerder gericht zijn op het integreren en behouden van een positieve ingesteldheid binnen het team, terwijl dezelfde workshop voor medewerkers zich veelal zal toespitsen op de vraag hoe ieder van hen als individu positief gefocust kan blijven.
Workshops in Floralux Dadizele Floralux.
Tijdens de workshop kun je rekenen op de professionele begeleiding van onze floristen. De workshops geven je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zelf een mooi bloemstuk te maken. De deelnameprijs van een workshop is 30 per deelnemer. Dit is een lage prijs waarin zowel professionele begeleiding als alle materialen inbegrepen zijn.

Contacteer ons